طراحی دکوراسیون

طراحی دکوراسیون خانه و محل کار خود را به ما بسپارید.

طراحی دکوراسیون

طراحی دکوراسیون خانه و محل کار خود را به ما بسپارید.

  • ۰
  • ۰
شاید این پرسش ها ذهن شما را هم به خود درگیر کرده باشند که از بین طیف گسترده تجهیزات کافی شاپ موجود در بازار مهمترین و ضروری ترین وسایل کدام است، یا بهترین مکان و بهترین دکوری که جاذب مشتری هدف شما باشد را چگونه انتخاب کنید؟
گام اول : تجهیز و راه اندازی کافی شاپ ، برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری برای راه اندازی کافی شاپ است، از آن جایی که اغلب تجهیزات کافی شاپ قیمت نسبتا بالایی دارند، دقت در انتخاب بسیار ضروری است و شاید در آینده شغلی شما تاثیر بسزایی بگذارد.

1-    دستگاه اسپرسو تک گروپ یا ۲ یا ۳ گروپ ، اولین و مهمترین تجهیزات کافی شاپ

دستگاه اسپرسو تک گروپ یا ۲ یا ۳ گروپ ، اولین و مهمترین تجهیزات کافی شاپ

این دستگاه در تهیه بسیاری از نوشیدنی های کافی شاپ ها نقش به سزایی دارد، نوشیدنی هایی چون: کاپوچینو، لاته، کن پانا و ... در واقع اسپرسو این دستگاه پایه بسیاری از نوشیدنی ها است یا خود نوشیدنی مستقل محسوب می شود. لازم به ذکر است که: قهوه سازهایی هستند که می توان از آن ها، هم قهوه فرانسه و هم اسپرسو گرفت.

 2- دستگاه آسیاب قهوه

دستگاه آسیاب قهوه

آسیاب قهوه برای تهیه پودر قهوه تازه در کنار دستگاه اسپرسو یکی از تجهیزات اصلی کافه بوده بطوریکه طعم و کیفیت اسپرسو به میزان زیادی به عملکرد آسیاب قهوه وابسته است.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، شاهد تولید تجهیزات کافی شاپ با تنوع بسیار زیادی هستیم، بنابراین شناخت کافی انواع آنها، روش کارکرد، توان خروجی و... نقش اساسی در انتخاب یک آسیاب قهوه کارامد دارد.

3- بلندر با برندهای متن

بلندر یا مخلوط کن

مخلوط کن (بلندر)، یکی از مهمترین تجهیزات کافی شاپ برای منوی سرد محسوب می شود، برای تهیه انواع اسموتی، کوکتل، کره بادام زمینی، انوع دسر سرد، شیک ها در کافه وجود یک بلندر قدرتمند کاملا ضروری است. یک بلندر کارامد باید ترکیبات یخ زده و بستنی را به راحتی و در کمترین زمان تهیه نماید.از میان برند های صنعتی می توان به سه برند ویتامیکس، بلندتک و همیلتون اشاره کرد.

-    دیگر لوازم مورد نیاز برای مجهز کردن یک کافی شاپ پر درآمد عبارتند از:

1-    دستگاه گل خامه زن

2-    آب هویج گیری

3-    آب میوه گیری

4-    یخچال ایستاده کیک

5-    یخچال ویترینی کیک

6-    یخچال بستنی

7-    فریزر

8-    وافل پز

9-    سماور برقی

10-    اجاق گاز رومیزی تک و ۲ شعله

11-    شیکر یک و سه لیوانه

12-    ترولی

13-    ساندویچ میکر

14-    سینک دو لگنه

15-    ماکروفر یا فر

16-    یخساز با برندهای متنوع

گام دوم: انتخاب منطقه مناسب و طراحی منو کافی شاپ با شناخت نسبت به مشتری و ارائه جدیدترین دستور العمل های غذایی برحسب منطقه و ذائقه مشتریان و قیمت گذاری و آنالیز منوی کافی شاپ با توجه به وضعیت اقتصادی و اجتماعی مشتریان هدف می باشد.
گام سوم: خرید یا اجاره محل با شناخت مشتری هدف و بازدید دقیق از محل و انتخاب محل مناسب با توجه به محدوده صنفی و ترافیکی یکی دیگر از ملاک ها برای راه اندازی کافی شاپی درآمدزا می باشد. انتخاب اسم مغازه با توجه به محل مغازه نیز می تواند به جذب مشتری هدف به شما کمک کند.
-    مکان مورد نیاز برای راه اندازی کافی شاپ حدود ۳۰ متر به بالا مناسب خواهد بود.
گام آخر: دکوراسیون و نورپردازی و ساخت و ساز اصولی و فنی مورد تایید ارگان های مرتبط با مجوز و متناسب با بودجه شما گامی دیگر در راه اندازی کافی شاپ شما می باشد. شما می بایست  مبلغ ده تا سی میلیون تومان برای دکور داخلی کافه آماده نمایید. که این مبلغ به تجهیزات کافی شاپ  شما نیز بستگی مستقیم دارد.

  • ۹۷/۰۱/۰۵
  • الهام حاجتمند

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی